Προς Διευθυντή εφημερίδας Εμπρός

0

                                      Προς  Διευθυντή  εφημερίδας Εμπρός

                                                                         

                                                             Κ.  ΜΑΝΩΛΗ  ΜΑΝΩΛΑ

Αγαπητέ  κύριε  Διευθυντά

 Η εφημερίδα σας είναι  ένα έντυπο που έλλειπε από τον νόμο μας , και πιστεύω ότι κατέχει σπουδαία θέση στον δύσκολο και ανταγωνιστικό  χώρο του επαρχιακού τύπου . Η γενέθλιος  ημέρα της εφημερίδα σας  αποτελεί την βάσει   της λειτουργίας, της δυναμικής  του δημοσιογραφικού πάθους των συνεργατών σας και σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον στην έγκυρη  πολυφωνική πληροφόρηση    ενώ  αποδεικνύει  την αποδοχή της από τους πολυπληθείς αναγνώστες σας.

Είναι ένα έντυπο με πρωτοποριακό δημοσιογραφικό σχεδιασμό από αξιόλογους συνεργάτες σας. Ο ,αναγνώστης διακρίνει την αντικειμενικότητα την πολυμορφία της ύλης την εύχρηστη σελιδοποίηση , την όμορφη  παρουσίαση, την πολυφωνία στην καταγραφή της τοπικής  ειδησιογραφιας την αυστηρή και παραγωγική κριτική, την πολιτιστική ενημέρωση την σάτιρα ,αθλητισμό και την ευφυέστατη μετατροπή πολιτικών προσώπων και πολιτικών γεγονότων σε σκίτσο

Κύριε διευθυντά δεχθείτε  ευχές για υγεία και συγχαρητήρια για  την εφημερίδα σας και μεταφέρετε  στους συνεργάτες  δημοσιογράφους και το τεχνικό προσωπικό  σας   ευχές για υγεία και πρόοδο.

Εύχομαι καλή συνέχεια  και πάντα επιτυχίες στο σημαντικό έργο της ενημέρωσης

  Θεοδωρος  Ι. Μπαβέας    13-4-05